Ga naar inhoud

Vodafone Sim Only abonnement

4 beoordelingen

Prijs
Service
Internet
Bereik

Vodafone is een internationaal bedrijf en behoort tot een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven. Waarbij Vodafone Nederland een jaarlijkse omzet behaalt van € 1,87 miljard en 5,1 miljoen klanten.

Alles-in-1 op Reis Dagbundel

Met de Alles-in-1 op Reis Dagbundel kunt u voor € 2,- per dag gebruik maken van 20 belminuten, 20 minuten gebeld worden, 20 sms’jes sturen en 35 MB mobiele data gebruiken in het buitenland. U kunt hiervan gebruik maken binnen 44 voordeellanden. Om te voorkomen dat uw kosten hoog oplopen, krijgt u een sms wanneer u 80 procent en 100 procent van uw bundel heeft gebruikt.

Internet Op Reis Dagbundel Wereld

Een andere bundel voor in het buitenland, is de Internet Op Reis Dagbundel Wereld van Vodafone. Voor € 5,- per dag kunt u zorgeloos gebruik maken van 30 MB mobiele data buiten de voordeellanden. Ook hier ontvangt u een sms wanneer u 80 procent en 100 procent heeft verbruikt van de bundel. Wanneer u over de bundel gaat, betaalt u € 1,- per MB.

Continu Care

Vodafone biedt deze ‘Continu Care’ om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ze willen de klant persoonlijke hulp kunnen bieden bij vragen en problemen. U kunt altijd binnenlopen in een van de winkel van Vodafone, ze hebben een eigen Smartphone Crew en meerdere applicaties om de u van dienst te kunnen zijn.

Wat vind jij van Vodafone Sim Only abonnement?

Klik op de sterren om Vodafone Sim Only abonnement te beoordelen:

Prijs
Service
Internet
Bereik

4 klantbeoordelingen over Vodafone Sim Only abonnement

Goede aanbieder

april 13, 2017 om 7:26 am

Goede aanbieder

april 13, 2017 om 7:26 am

Goede aanbieder erg tevreden met het aanbod

april 13, 2017 om 7:27 am

Goede aanbieder erg tevreden met het aanbod

april 13, 2017 om 7:27 am