Ga naar inhoud

Telfort Sim Only abonnement

1 beoordelingen

Prijs
Service
Internet
Bereik

Telfort kennen we tegenwoordig van de reclames van de ex-miljonair Hans. “Van shoppen in Parijs, naar shoppen voor de laagste prijs.”, is een van de uitspraken die wel allemaal wel kennen. Omdat Telfort een dochteronderneming is van KPN, maakt u gebruik van het goede netwerk van KPN.

Voordelen bij Telfort

Als u 10 minuten heeft gebeld, betaalt u daarna niets meer. Dan belt u dus gratis naar vaste en mobiele nummer. Dit geldt wel alleen binnen Nederland en u kunt gratis bellen tot een maximum van 3.000 belminuten.

3 maanden geldig

Bij Telfort kunt u ongebruikte minuten en MB’s voor drie maanden opsparen. Dus wanneer u in de eerste maand nog 50 belminuten overhoudt, kunt u deze nog twee maanden daarna gebruiken. In de nieuwe maand gebruikt u dan ook eerst deze 50 overgebleven belminuten.

Sociale media

Telfort zet hun social media erg sterk in. Via Facebook en Twitter zijn ze actief en Telfort heeft een forum en een eigen blog. Ze zorgen voor reviews, meldingen als er storingen en degelijke zijn, spelen in op de gebeurtenissen die in de wereld plaatsvinden. Ook voor uw sim only abonnement kunt u altijd terecht op het forum om uw vraag te stellen en misschien hebben meerdere mensen dezelfde vraag als u al een keer gesteld.

Wat vind jij van Telfort Sim Only abonnement?

Klik op de sterren om Telfort Sim Only abonnement te beoordelen:

Prijs
Service
Internet
Bereik

1 klantbeoordelingen over Telfort Sim Only abonnement

Ok okay goedkoop bellen, goedkoop smsen en goedkoop internetten! goede keuze dus

april 13, 2017 om 9:44 am