Ga naar inhoud

Simpel Sim Only abonnement

1 beoordelingen

Prijs
Service
Internet
Bereik

Simpel is een kleine, maar vooruitstrevende organisatie. Sinds 2007 biedt Simpel voordelige Sim Only abonnementen aan en is tot heden een merk met honderdduizenden klanten. Met het netwerk van T-Mobile hebben klanten de garantie op betrouwbaarheid.

Geen kredietcheck

Een kredietcheck vinden ze bij Simpel niet nodig. Iedereen mag gebruik maken van de diensten die Simpel aanbiedt. Het enige wat u hoeft te doen is de abonnementskosten van de eerste maand te betalen en éénmalige administratiekosten.

Simpel Plafond

Simpel beschikt over een Plafond dat u helpt bij het instellen van de gebruiks- en abonnementskosten die u iedere maand maximaal wilt betalen. Het Plafond is elk moment aan te passen, ook wanneer u het limiet al heeft bereikt. Wanneer u het Plafond bereikt kunt u geen gebruik meer maken van al het verkeer. En zullen alleen die drie nummers nog bereikbaar zijn die u bij het instellen van het Plafond heeft opgegeven.

Hoe zeg ik mijn Simpel abonnement op?

Opzeggen is eenvoudig. Let wel op de duur van je contract, als je een contract van 2 jaar hebt afgesloten, kan je die pas ná 2 jaar opzeggen. Na de eerste 2 jaar kan je elke maand opzeggen. Wil je opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice op 088 100 5757 (normaal tarief) of via het contactformulier op de website van Simpel.

Hoe behoud ik mijn nummer?

Dat werkt Simpel. Bij het bestellen geef je aan dat je je huidige nummer wil behouden. Simpel regelt het overzetten van je oude nummer. Hier zijn geen kosten aan verbonden, gratis dus!

Met welke telefoons werkt Simpel?

Simpel werkt met alle gangbare telefoons. Of je toestel nou een standaard, nano of micro simkaart nodig heeft, Simpel levert alle varianten gratis mee.

Welk mobiele netwerk gebruikt Simpel?

Simpel is een virtuele provider. Dat betekent dat ze geen eigen netwerk hebben. Simpel maakt daarom gebruik van het netwerk van T-Mobile. Met Simpel maak je dus gebruik van het supersnelle en stabiele netwerk van T-Mobile!

Heeft Simpel ook 4G internet?

Jazeker. Simpel biedt zowel 3G als 4G abonnementen, zeer scherp geprijst. 3G is misschien niet zo supersnel als 4G, maar het is meer dan voldoende voor alle dagelijkse activiteiten zoals appen, muziek streamen en surfen op het internet. De kosten van 3G abonnementen liggen iets lager.

Wat vind jij van Simpel Sim Only abonnement?

Klik op de sterren om Simpel Sim Only abonnement te beoordelen:

Prijs
Service
Internet
Bereik

1 klantbeoordelingen over Simpel Sim Only abonnement

Goede aanbieder. Snel internet en nog nooit een storing gehad.

april 7, 2017 om 10:53 am